בריוש מלוח
בריוש מלוח עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, גרם קמח, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בריוש מלוח, בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), ו בריוש.
הוראות
שלב את החלב, דבש ושמרים בקערה של מערבל עומד מצויד וו בצק (זה יכול להיעשות גם ביד בקערה גדולה אם אין לך מיקסר). הפעל את המיקסר כדי להפיץ את השמרים.
מוסיף את הקמח ולהפוך את המיקסר למהירות בינונית. לאחר הקמח החל לספוג את הנוזל, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם. כאשר הביצים משולבות להוסיף את שמלץ, ולאחר מכן את המלח, ומערבבים על גבוה עד שכל החומרים משולבים היטב, 3 עד 5 דקות.
מכסים את קערת הערבוב במכסה או בניילון נצמד ונותנים לבצק להתסיס ולעלות עד שהוא יוכפל בגודל, בערך 3 שעות (פחות אם המטבח חם).
גריז כלי הבישול שלך (ראה להלן).
ללוש מחדש את הבצק ביד כדי להפיץ מחדש את השמרים ולהעיף חלק הגז החוצה. צורה לפי הצורך: טופס לתוך כדורים במקום תבנית עוגה או תבנית springform עבור לחמניות ארוחת ערב, ramekins בודדים או מחבת מאפין, או לשים את כדור הבצק כולו כמו עובש טרין או מחבת כיכר. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים למשך 8 עד 36 שעות.
הסר את הבצק מהמקרר 1-1/2 עד 2 שעות לפני האפייה (קצר יותר אם הם במנות בודדות, ארוך יותר אם כיכר אחת). מחממים התנור שלך ל 177° / 180°C. כאשר הם כבר הגיעו לטמפרטורת החדר והתחילו לעלות, אופים אותם. חלקים בודדים ייקח בערך 25 דקות, כיכרות שלמות ייקח בערך 45 דקות. אם אתה לא בטוח לגבי doneness, הכנס מדחום קריאה מיידית-הם נעשים כאשר הם הגיעו לטמפרטורה פנימית של200/95°C. הקרום צריך להיות חום זהוב מושך.
בצק זה יכול גם להיות קפוא לאחר שלב התסיסה. לעצב או לעצב אותו, לעטוף אותו פעמיים פלסטיק, להקפיא. כדי לאפות את הבצק, לקרר אותו במשך 24 שעות, ולאחר מכן לאפשר לו למזג ולעלות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות לפני האפייה.
Reprinted with permission from The Book Of Schmaltz: A Love Song to a Forgotten Fat by Michael Ruhlman, © 2012