בריוש צימוקים מראש
בריוש צימוקים מוכן מראש עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 353 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמרים, ביצה לבן, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-21 דקות. מתכונים דומים: בריוש צימוקים מערבולת קינמון, צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים), ו קציצות מוכנות מראש.
הוראות
מערבבים שמרים, מים ו 2 כפיות סוכר בקערה קטנה; להפריש.
מניחים קמח, 1/2 כוס סוכר, קינמון ומלח במעבד מזון; לכסות ולעבד עד מעורב.
מוסיפים חמאה; תהליך עד מעורבב היטב.
מקציפים חלב 3 ביצים לתוך תערובת שמרים עם חוט להקציף; לאט להוסיף תערובת קמח ולעבד עד מעורבב היטב. מערבבים בצימוקים. (הבצק יהיה דביק.)
מניחים את הבצק על משטח משוריין היטב; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש 1 דקה עד הבצק הוא חלק וקפיצי, הוספת קמח נוסף במידת הצורך.
מניחים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים בחוזקה ולתת לעלות במקום חם 40 דקות.
גריז 12 כוסות מאפין גדולות, 3x1 1/2 אינץ'. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. באמצעות בערך 1/4 כוס בצק כל אחד, לעשות 12 כדורים; מקום כוסות מאפין. באמצעות כ 1 כף בצק כל אחד, לעשות 12 כדורים קטנים יותר; מקום על גבי כל כדור גדול. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
בואו לעלות מכוסה במקום חם 40 עד 45 דקות או עד כמעט כפול.
לחמניות מכחול עם ביצה מוכה לבן.
אופים 22 עד 26 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבת.
מגישים חם, או מגניב על מתלה חוט.