תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים הרי הרוקי. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אגוזים, שוקולד צ'יפס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים מפולת הרי הרוקי, Rocky Mountain s ' more, ו גריל הרי הרוקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל ולרסס עם ספריי בישול או
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שמחת בייקר.ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר מעט. בינתיים, בקערת ערבוב, להכות ביצים, סוכר ווניל עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניה
3
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת לביצים ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
(קיבלר)
4
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה ומערבבים (לא overbeat) לתוך הבלילה יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מורחים במחבת מוכנה ולהגדיר aside.In עוד קערה, לנצח יחד גבינת שמנת, חמאה, וסוכר עד רכות.
מורחים על שכבת מרשמלו. כשעשיתי את זה, לא יכולתי לכסות את כל שכבת המרשמלו ובסופו של דבר השארתי קצוות של 1/2 עד 1 אינץ'. מגניב לחלוטין במחבת, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך 4 שעות טובות או משהו כזה.כאשר מוכן לחתוך, להרים מהמחבת ולהגדיר על קרש חיתוך גדול. עם סכין שף, לקצץ את הקצוות שבו ציפוי השוקולד לא הגיע. עכשיו להבקיע את העוגה במחצית, ואז להבקיע כל חצי לתוך 12 ברים כך שאתה מקבל 24 ברים סך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך