קושימומחה
מוכן ב47 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ברים הרי הרוקי

ברים הרי הרוקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים הרי הרוקי. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אגוזים, שוקולד צ'יפס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים מפולת הרי הרוקי, Rocky Mountain s ' more, ו גריל הרי הרוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל ולרסס עם ספריי בישול או
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שמחת בייקר.ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר מעט. בינתיים, בקערת ערבוב, להכות ביצים, סוכר ווניל עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת לביצים ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
4
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה ומערבבים (לא overbeat) לתוך הבלילה יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מורחים במחבת מוכנה ולהגדיר aside.In עוד קערה, לנצח יחד גבינת שמנת, חמאה, וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את הביצה, וניל וקמח ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים אגוזים ומפיצים את הבלילה במחבת המכסה את תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8
אופים ב 350 F במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ומפזרים מרשמלו. חזור לתנור במשך 2 דקות כדי לנפח מרשמלו.ציפוי: ממיסים את החמאה והשוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל ומניחים להתקרר. בקערת ערבוב, לנצח תערובת שוקולד מומסת, גבינת שמנת, חלב, וניל ואבקת סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מורחים על שכבת מרשמלו. כשעשיתי את זה, לא יכולתי לכסות את כל שכבת המרשמלו ובסופו של דבר השארתי קצוות של 1/2 עד 1 אינץ'. מגניב לחלוטין במחבת, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך 4 שעות טובות או משהו כזה.כאשר מוכן לחתוך, להרים מהמחבת ולהגדיר על קרש חיתוך גדול. עם סכין שף, לקצץ את הקצוות שבו ציפוי השוקולד לא הגיע. עכשיו להבקיע את העוגה במחצית, ואז להבקיע כל חצי לתוך 12 ברים כך שאתה מקבל 24 ברים סך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים4(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד צ'יפס (כהה)שוקולד צ'יפס (כהה)1גדול(קיבלר)(קיבלר)2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2(חוֹרֶף)קמחקמח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקריץ תפוח ירוקליקריץ תפוח ירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזים קצוצים (אגוזי פקאן קלוייםאגוזים קצוצים (אגוזי פקאן קלויים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותקשוקולד לא ממותק11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת