ברים חלום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים חלום, ברים חלום, ו שרי חלום ברים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: התאם מתלה תנור למצב בינוני ותנור חום ל 177°. קו 13-על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; מעיל עם תרסיס אפייה.
קמח תהליך, סוכר חום, פקאן, ומלח במעבד מזון עד פקאן הם קרקע בגסות.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. הקש תערובת בחוזקה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על מתלה תיל 20 דקות.
מערבבים קוקוס מגורר וקרם של קוקוס בקערה. בקערה נפרדת, להקציף ביצים, סוכר חום, קמח, אבקת אפייה, וניל, ומלח עד חלקה. מערבבים בפקאנים, ואז להפיץ מילוי על קרום מקורר. כפית גדושה של תערובת קוקוס על מילוי, ואז להתפשט לתוך אפילו שכבה ככל האפשר עם מרית גומי או גב של כף (זה יהיה לא אחיד).
אופים עד ציפוי הוא חום זהוב עמוק, 35 עד 40 דקות. מגניב במחבת 20 דקות, ולאחר מכן, להשתמש רדיד עודף למשוך החוצה על מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
לאחר התקרר, להסיר רדיד לחתוך 24 חתיכות. (ברים ניתן בקירור במיכל אטום במשך 5 ימים.)