קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ברים חלום

ברים חלום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים חלום, ברים חלום, ו שרי חלום ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: התאם מתלה תנור למצב בינוני ותנור חום ל 177°. קו 13-על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; מעיל עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קמח תהליך, סוכר חום, פקאן, ומלח במעבד מזון עד פקאן הם קרקע בגסות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. הקש תערובת בחוזקה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על מתלה תיל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים קוקוס מגורר וקרם של קוקוס בקערה. בקערה נפרדת, להקציף ביצים, סוכר חום, קמח, אבקת אפייה, וניל, ומלח עד חלקה. מערבבים בפקאנים, ואז להפיץ מילוי על קרום מקורר. כפית גדושה של תערובת קוקוס על מילוי, ואז להתפשט לתוך אפילו שכבה ככל האפשר עם מרית גומי או גב של כף (זה יהיה לא אחיד).
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כָּתֵףכָּתֵף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
אופים עד ציפוי הוא חום זהוב עמוק, 35 עד 40 דקות. מגניב במחבת 20 דקות, ולאחר מכן, להשתמש רדיד עודף למשוך החוצה על מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לאחר התקרר, להסיר רדיד לחתוך 24 חתיכות. (ברים ניתן בקירור במיכל אטום במשך 5 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ