ברים ליים מפתח
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. משמנים 9 על 13 אינץ תבנית אפייה
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים מלח וקמח ומכים עד לשלב טוב, בערך דקה אחת. הבצק יהיה מעט דביק. טובלים את הידיים בקמח ואז לוחצים על הבצק באופן שווה על תחתית תבנית האפייה.
אופים עד הקרום הוא רק הופך חום זהוב, על 25 דקות.
תנו לקרום להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים וסוכר עד משולב היטב, כשתי דקות. מקציפים בקמח עד incorporated באופן שווה, ולאחר מכן מיץ לימון וגרידת.
יוצקים ציפוי על קרום מקורר.
אופים עד תערובת סיד מפתח מוגדר, על 25 דקות. המילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.
תן ברים להתקרר לחלוטין לפני חיתוך ריבועים.