ברים מוקה טופי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים מוקה טופי, מוקה-טופי כמהין ברים, ו עוגות טופי מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה עם מיקסר חשמלי, שמנת החמאה, מוסיפים את הסוכר החום, ומכים את התערובת עד שהוא קל ורך. מקציפים בחלמון, מוסיפים את הוניל ואת תערובת האספרסו, קצת בכל פעם, מכים, ומכים את התערובת עד שהוא משולב היטב.
מוסיפים את המלח והקמח, מכים, ומכים את התערובת עד משולב היטב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת ג 'לי רול, 15 1/2 על ידי 10 1/2 על ידי 1 אינץ', ואופים אותו באמצע תנור 350°f שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהוא מתרחק מעט מקצה המחבת.
מורחים את השוקולד, נמסים, באופן שווה על השכבה האפויה ומפזרים את אגוזי מלך על זה.
תן לתערובת להתקרר במחבת על מתלה, לחתוך אותו ל 48 ברים, ולקרר אותו במשך 15 עד 20 דקות, או עד השוקולד הוא מוצק.