ברים מרנג שבב כפול המתכון יכול להתבצע בסביבות 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 48. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 9%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חטיפי מרנג שוקולד צ'יפס, ברים שבב כפול, ו חטיפי עוגת גבינה עם שבב כפול.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ואווריריים. מקציפים פנימה את החלמונים, המים והווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
חמאה
קרם
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מפזרים צ ' יפס וטופחים קלות. לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר חום, 2 כפות בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חלבונים
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים באופן שווה על שבבים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
צ ' יפס
6
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.