קראנצ'ן שוקולד
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם פרש, סוכר, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cranachan, Cranachan, ו Cranachan פטל ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד, אגוזי לוז, וסוכר חום בקערה בינונית.
מורחים שיבולת שועל על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות. מערבבים שיבולת שועל חמה לתוך תערובת שוקולד (שיבולת שועל חמה יהיה חלקית להמיס שוקולד); להפריש עד חברות שוקולד, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת, קרם fraîche crème, וסוכר בקערה גדולה עד תערובת שמנת מחזיקה פסגות. מקפלים בוויסקי.
בכל אחד משישה גביעים 10 עד 12 אונקיה, שכבה 3/4 תערובת גביע קרם ותערובת 3/4 כוס שיבולת שועל; חזור על שכבות. למעלה כל פרפה עם תערובת 3/4 כוס שמנת ומפזרים תערובת שיבולת שועל. מכסה parfaits ו צמרמורת לילה.