קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
מגזין

קראנצ'ן שוקולד

קראנצ'ן שוקולד
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם פרש, סוכר, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cranachan, Cranachan, ו Cranachan פטל ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים שוקולד, אגוזי לוז, וסוכר חום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מורחים שיבולת שועל על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות. מערבבים שיבולת שועל חמה לתוך תערובת שוקולד (שיבולת שועל חמה יהיה חלקית להמיס שוקולד); להפריש עד חברות שוקולד, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת, קרם fraîche crème, וסוכר בקערה גדולה עד תערובת שמנת מחזיקה פסגות. מקפלים בוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קרם פרשקרם פרש
וויסקי.וויסקי.
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בכל אחד משישה גביעים 10 עד 12 אונקיה, שכבה 3/4 תערובת גביע קרם ותערובת 3/4 כוס שיבולת שועל; חזור על שכבות. למעלה כל פרפה עם תערובת 3/4 כוס שמנת ומפזרים תערובת שיבולת שועל. מכסה parfaits ו צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים