קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד

פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Popovers טבל קרמל עם מוס שוקולד. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, ביצים, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל, ריבועי קרמל אגוזים טבולים בשוקולד, ו שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים.

הוראות

1
מניחים שוקולד ומלח בקערה גדולה; להפריש. מבשלים eggyolks, סוכר, ו 1/2 כוס קרם mediumsaucepan מעל חום בינוני, שוטףקצומת, עד עבה מספיק כדי מעיל אספון, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים על chocolatemixture ו whisk עד שוקולד נמסה ותערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בואו מגניב.
4
באמצעות מקצף, לנצח נשאר 1/2 cupcream בקערה עד פסגות רכות טופס. Foldinto מקורר תערובת שוקולד; לכסות וגיל עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לעשות קדימה: מוס יכול להתבצע 2 daysahead. שמור צונן.
1
מחממים תנור to425°f. חמאה קלה 10 כוסות של פח מאפין סטנדרטי 12 כוס או שני מחבתות popover 6 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג. Bringcream, חלב, מלח ופלפל כדי רתיחה בסיר בינוני; לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא בקמח, thencheese (אין גושים צריכים להישאר).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחלקים הבלילה בין muffincups מוכן, למלא כוסות שנותרו באמצע הדרך עם מים, ואופים 15 דקות. להפחית את החום ל 177°and לאפות עד popovers הם נפוחים, goldenbrown, ו crusty, 20-25 דקות יותר.הפעל על מתלה תיל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
ממש לפני ההגשה, קו sheetwith נייר קלף ומעיל קל עםתרסיס מקל. ממלאים קערה גדולה במי קרח.להביא סוכר 3 כפות מים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים, מצחצחים חסרונות עם מברשת לחה ומתערבלים panoccasionally, עד התערובת הופכת ענבר עמוק.הגדר את החלק התחתון של סיר במי קרח כדילאטום את הבישול ואת קרמל המשרד מעט(זה יהיה קל יותר לעבוד עם מתיגזוז popovers).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
עבודה במהירות עם 1 popover ata זמן, לטבול תחתית לתוך קרמל ולהגדיר, בצד קרמל למטה, על bakingsheet מוכן; בואו מגניב. (אם קרמל הופך קשה מדי בזמן טבילה, לחמם מעל בינוני-lowheat לעקביות מעשית.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
לאחר הקרמל יש להגדיר, לערבב מוסעם מרית גומי כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
העברה לשקית מאפה מצויד עם טיפ מאפה 1/4".עובד 1 בכל פעם, לתקוע חורים בחלק העליון שלפופוברים עם עצה מאפה ולמלא popoverswith מוס.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד