ברלינר קרנצר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Berliner Kranzer, ו Berliner Weisse (עבור Homebrewers ביניים).
הוראות
שמנת יחד 1 כוס סוכר עם חמאה או מרגרינה, וקיצור. הכה ב 2 ביצים ולהוסיף קליפת תפוז.
לנפות קמח בהדרגה להתמזג לתוך תערובת סוכר. הבצק צריך להחזיק יחד ולא להתפורר.
קח חתיכת בצק בגודל אגוז, לגלגל בכף היד כדי ליצור חבל 4 עד 6 אינץ'. להביא מסתיים יחד כדי ליצור מעגל, ולקפל מסתיים אחד על השני.
מברשת עם תערובת עשויה ביצה מוכה לבן 2 כפיות סוכר; זה עושה גימור מבריק.
הוסף פרוסות אתרוג ירוקות עבור "עלים" ודובדבן אתרוג אדום 1/2 עבור" ברי " - השתמש כדי לקשט את הקשר.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) על יריעות עוגיות ungreased במשך 10 עד 12 דקות.
אופים רק עד עוגיות חום בהיר על התחתונה-רק אפוי בקושי.