ברנדי פלפל דבש מזוגג בשר חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ברנדי פלפל דבש מזוגג בשר חזיר. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, חמאה, פלפל צבעוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו פלפל ירוק-רוטב ברנדי, סטייק עם רוטב ברנדי ופלפל, ו סטייק פלפל חריף ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
תן לירך חזיר לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לקצץ את כל העור מן החזיר במידת הצורך. להבקיע את החזיר דרך השומן בתבנית crosshatch אלכסונית מבלי לחתוך את הבשר.
מניחים את החזיר, שטוח בצד למטה, על מדף במחבת צלייה.
יוצקים 1/4 אינץ ' של מים לתחתית המחבת. צולים את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 130 מעלות F, על 2 1/2 שעות או 15 דקות לכל קילו.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, על 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הברנדי. חזרו לחום והמשיכו לבשל עד שהברנדי יקטן בחצי.
מוסיפים את הדבש והפלפל; ממשיכים לבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות.
הסר את החזיר מהתנור כאשר הוא הגיע 130 מעלות f פנימי. הגדל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F. כף או מברשת חלק זיגוג על כל החזיר.
הוסף מים לפי הצורך לתחתית המחבת. החזירו את החזיר לתנור וצלו, מתבלים כל 10 דקות עם הזיגוג הנותר, עד לכה היטב ופריך מעט על הקצוות, כ -45 דקות יותר.