ברנדי תפוחים
ברנדי תפוחים נטול גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני משקה. מתכון זה מכין 43 מנות עם 148 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחים, מקלות נוספים וקינמון, מקל קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טארט פרנגיפן שוקולד לבן-דובדבן עם סורבה תפוחים ירוק וקומפוט ברנדי דובדבן-תפוח, אפל ברנדי מיושן, ו אפל ברנדי טורקיה.
הוראות
מערבבים סוכר ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר.
מניחים תפוחים בכלי זכוכית או פלסטיק גדול; מוסיפים את תערובת הסוכר, הברנדי, הציפורן ומקל הקינמון. מכסים ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות שבועיים, תוך ערבוב פעם בשבוע.
זן תערובת ברנדי; להשליך תפוחים ותבלינים.
יוצקים לתוך בקבוקי זכוכית.
מניחים שלוש ציפורן נוספות ומקל קינמון אחד בכל בקבוק.