ברס בראט הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 839 קלוריות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, בירה לאגר, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוטפת חסה עם קציצות פרחח ג'ונסונוויל, Bart' n ' Tot לאפות, ו ביג Ol ' בירה בראט Sub (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוסיפים את התפוחים, הבצל, מלח בירה ופלפל בסיר בינוני או בתנור הולנדי. מבשלים עד התפוחים והבצלים מתרככים, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיף את הפרחחים ומבשלים עד מבושל דרך, על 10 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
5
הסר את הפרחחים מן הנוזל ושומר את הבירה צמות נוזל.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
6
חום את הפרחחים על הגריל, מכסה עם קערת מתכת אם באמצעות מחבת גריל, עד שאתה מקבל סימני גריל נחמדים מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את הפרחחים על הלחמניות וטפטוף עם קצת רוטב גבינת הבירה. למעלה עם הכרוב הכבוש, קצת חרדל וחלפנוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
10 לחמניות לבנות
8
מוסיפים את הגבינה והחרדל לסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את נוזל צלימת הבירה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
10
להוסיף יותר צלימת נוזל אם הרוטב הוא עבה מדי; הרוטב צריך להיות קטיפתי.