ברס בראט הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 839 קלוריות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, בירה לאגר, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוטפת חסה עם קציצות פרחח ג'ונסונוויל, Bart' n ' Tot לאפות, ו ביג Ol ' בירה בראט Sub (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מוסיפים את התפוחים, הבצל, מלח בירה ופלפל בסיר בינוני או בתנור הולנדי. מבשלים עד התפוחים והבצלים מתרככים, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיף את הפרחחים ומבשלים עד מבושל דרך, על 10 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
5
הסר את הפרחחים מן הנוזל ושומר את הבירה צמות נוזל.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
חום את הפרחחים על הגריל, מכסה עם קערת מתכת אם באמצעות מחבת גריל, עד שאתה מקבל סימני גריל נחמדים מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-o
7
מניחים את הפרחחים על הלחמניות וטפטוף עם קצת רוטב גבינת הבירה. למעלה עם הכרוב הכבוש, קצת חרדל וחלפנוס.