בשר בקר אסייתי תוסס מוקפץ
בשר בקר אסייתי תוסס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. אם יש לך בצל, סטייק בשר בקר, פרחי ברוקולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו בקר מונגולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק סטייק עם 1 כף. של ההלבשה.
בואו לעמוד 5 דקות. להשרות.
תערובת סטייק מוקפץ בשמן חם ווק nonstick גדול על חום גבוה 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים ירקות; מערבבים ומטגנים עוד 4 דקות. או עד סטייק מבושל דרך.
להוסיף ההלבשה הנותרים; מבשלים 2 דקות., ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.