בשר בקר העליון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו את בשר הבקר העליון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש מרק בקר נוסף, רסק עגבניות, חמאה וטימין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טורקיה טנדרלוין העליון, בשר נאצ'וס העליון, ו בשר נאצ'וס העליון.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
מניחים בקר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים מחצית מהמרינדה. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לרוטב.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים שקד על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות; למשך 45-60 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות;).
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
לרוטב, במחבת גדולה, הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את המרינדה השמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.