סלמון עם מרמלדת בצל בלסמית
סלמון עם מרמלדת בצל בלסמית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 367 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, מלח ופלפל, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרמלדת בצל (או בצל בקרמל בלסמי), מרמלדה בצל אדום, ו מרמלדת בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים בצל וחותכים ל-8 טריזים.
יוצקים 1 כפית שמן למחבת 2-3 ליטר על חום בינוני-גבוה. כאשר מחבת חם, מוסיפים בצל ומבשלים, הופכים פעם אחת, כדי חום קל, על 5 דקות.
מוסיפים מיץ תפוזים וחומץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד בצל הוא רך מאוד כאשר פירסינג, על 45 דקות.
זמן קצר לפני הבצל נעשה, יוצקים שמן שנותר לתוך מחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף סלמון. לבשל, מפנה פעם אחת, עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 7 עד 9 דקות בסך הכל.
מעבירים את הסלמון לצלחות ומגישים בתערובת בצל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.