בשר בקר ועוגת גינס
מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: בשר בקר ועוגת גינס, בשר בקר ועוגת גינס, ו בשר בקר ועוגת גינס.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
בשר בקר יבש. מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה.
מוסיפים בשר בקר, פונים למעיל, ואז מתנערים מעודף ומעבירים לצלחת.
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר רחב ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק עישון, ואז בשר חום ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה, העברה לקערה.
מוסיפים בצל, שום, ומים לסיר ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות חומות מתחתית הסיר ומערבבים לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בבשר עם כל מיצים שנצברו בקערה, מרק, בירה, רוטב ווסטרשייר, פלפל, ותימין ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן לכסות ולהעביר לתנור. Braise עד בשר הוא מאוד רך ורוטב הוא מעובה, על 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. להשליך קורנית ותבשיל קריר לחלוטין, חשוף, כ -30 דקות. (אם תבשיל חם בעת הרכבת פשטידות, זה ימיס למעלה מאפה לא מבושל.)
שים תבנית אפייה רדודה על המדף האמצעי של התנור ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°.
מחלקים תבשיל מקורר בין קערות (הם לא יהיו מלאים לחלוטין).
מרדדים בצק מאפה על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך ריבוע 13 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. לקצץ קצוות לחתוך בצק לרבעים. מערבבים יחד ביצה ומים ומברישים גבול 1 אינץ ' של ביצה לשטוף סביב כל ריבוע. הפוך 1 ריבוע מעל כל קערה וילון, הקשה על הצדדים בקלילות כדי לעזור לדבוק.
מברשת בצק צמרות עם כמה הנותרים ביצה לשטוף להקפיא 15 דקות כדי לצנן היטב את הבצק.
אופים פשטידות במחבת אפייה רדודה שחוממה מראש עד מאפה נפוח וזהוב חום, כ -20 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 204° ואופים 5 דקות יותר לבשל בצק מלא.