מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: בשר בקר ועוגת גינס, בשר בקר ועוגת גינס, ו בשר בקר ועוגת גינס.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בשר בקר יבש. מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים בשר בקר, פונים למעיל, ואז מתנערים מעודף ומעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר רחב ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק עישון, ואז בשר חום ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה, העברה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בצל, שום, ומים לסיר ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות חומות מתחתית הסיר ומערבבים לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בבשר עם כל מיצים שנצברו בקערה, מרק, בירה, רוטב ווסטרשייר, פלפל, ותימין ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן לכסות ולהעביר לתנור. Braise עד בשר הוא מאוד רך ורוטב הוא מעובה, על 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. להשליך קורנית ותבשיל קריר לחלוטין, חשוף, כ -30 דקות. (אם תבשיל חם בעת הרכבת פשטידות, זה ימיס למעלה מאפה לא מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
שים תבנית אפייה רדודה על המדף האמצעי של התנור ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מחלקים תבשיל מקורר בין קערות (הם לא יהיו מלאים לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מרדדים בצק מאפה על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך ריבוע 13 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. לקצץ קצוות לחתוך בצק לרבעים. מערבבים יחד ביצה ומים ומברישים גבול 1 אינץ ' של ביצה לשטוף סביב כל ריבוע. הפוך 1 ריבוע מעל כל קערה וילון, הקשה על הצדדים בקלילות כדי לעזור לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מברשת בצק צמרות עם כמה הנותרים ביצה לשטוף להקפיא 15 דקות כדי לצנן היטב את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
אופים פשטידות במחבת אפייה רדודה שחוממה מראש עד מאפה נפוח וזהוב חום, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
להפחית את טמפרטורת התנור ל 204° ואופים 5 דקות יותר לבשל בצק מלא.