בשר בקר ופונטינה טוסטדיטוס
בשר בקר ופונטינה טוסטדיטוס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם כוסברה, צ'יפס טורטייה תירס עגול, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בשר בקר ופונטינה טוסטדיטוס, סרטן, צ'ילי, ו Tostaditos אבוקדו, ו סרטן ופלפל ג'ק טוסטדיטוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הטומטילו, בצל אדום, כוסברה ו 1/2 כפית של רוטב חריף.
בקערה בינונית, לשלב את הרוסטביף עם פונטינה ואת 1/2 הנותרים כפית של רוטב חם. מסדרים חצי משבבי טורטייה על תבנית אפייה גדולה. כפית את המילוי רוסטביף על צ 'יפס טורטייה העליון עם 24 צ' יפס הנותרים.
אופים את tostaditos במשך 5 עד 7 דקות, או עד המילוי חם מבעבע.
העברה למגש. מתבלים את הטומטילו עם מלח, כף קצת מעל כל טוסטדיטו ומגישים מיד.
המלצת יין: סטאקי: סוס הברזל ברוט רו מ-1993 הוא גבוה בחומציות, אשר מרענן את החיך לאחר מעט חום מדרום לגבול.טריפון: טעמים דרום-מערביים מתובלים מתוק-טארט-מתובל אוהבים Gewrztraminer פירותי, והחומציות ומתיקות קלה בדומיין Weinbach Cuve Laurence 1996 ללכת יפה עם tomatillos.