מתכונים דומים: בשר בקר במרינדה עם בצל קרמל וראגו פטריות, בשר בקר צלוי באיטיות עם רגון עם פטריות כפולות, ו פטריות בר, גזר לבן רגאוט עם גבינה פולנטה.
הוראות
1
כדי להכין רגאוט, לשפוך מים רותחים על פורצ ' יני; לתת לעמוד 20 דקות. מסננים דרך מסננת לתוך קערה; נוזל מילואים. דק קוצצים פורצ ' יני; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
2
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף 1/2 כוס שאלוט, שום, טימין; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף גזר לבן; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף פטריות כפתור; לבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חצי פורצ ' יני ו 1/2 כוס יין; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 15 דקות או עד שהגזר הלבן רך. מערבבים פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. להפריש; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים תנור ל 45
8
כדי להכין בשר בקר, לשפשף 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים מחבת גדולה אטומה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף tenderloin; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
11
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד מדחום רושם 140 (בינוני נדיר) או מידה רצויה של doneness.
12
מניחים tenderloin על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
13
בואו לעמוד 10 דקות. (טמפרטורה של tenderloin יגדל 5 על עמידה.)
14
כדי להכין רוטב, להמיס 1 כפית חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים גזר ו 1/3 כוס שאלוט; חצי 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
להוסיף נוזלי פורצ 'יני שמורות, הנותרים פורצ' יני, 1/4 כוס יין, מרק; להביא לרתיחה. מבשלים עד 1 1/2 כוסות (כ 10 דקות). מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. פרוסת בשר דק; לשרת עם ראגו ורוטב.