בשר בקר עם רוטב הנרי ביין
בשר טנדרלוין עם רוטב הנרי ביין נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 627 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פילה בקר, פלפל, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: בשר בקר עם רוטב הנרי ביין, בשר בקר בגריל היקורי עם רוטב הנרי ביין, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי.
הוראות
תהליך chutney בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים קטשופ ואת 4 המרכיבים הבאים, ומעבדים עד מעורבב. צמרמורת לפחות 2 שעות.
מערבבים יחד חמאה, מלח ופלפל; לשפשף מעל פילה.
מניחים על מתלה משומן קלות במחבת ג ' לירול. מקפלים תחת 4 עד 6 אינץ ' של קצה צר של tenderloin כדי להתאים על מדף.
אופים ב 500 במשך 30 עד 35 דקות או במידה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בצ 'אטני של מייג' ור גריי ורוטב סטייק.