בשר בקר צלוי עומד
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון, שום, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר עומד צלוי צלוי, דיז'ון וצלי צלעות בקר עומדים בציפוי עשבי תיבול, ו בשר צלוי עומד.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את החרדל עם השום, הקורנית, הפלפל ו-2 כפיות מלח כשר.
הגדר את הבשר, צד העצם למטה, במחבת צלייה ואת העונה אותו קלות עם מלח. צולים את הבשר בשליש התחתון של התנור במשך 20 דקות.
הסר את הבשר מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה עד 35
מברשת ציפוי חרדל על כל החלק העליון ואת הצדדים של הבשר צלוי במשך כ 1 1/2 שעות יותר, סיבוב מחבת צלייה 2 או 3 פעמים אפילו בראונינג. הבשר נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס במרכז הצלי בחלק העבה ביותר רושם 120 (עבור בינוני נדיר).
להעביר את הצלי ללוח גילוף, לכסות אותו באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 20 עד 30 דקות.
הניחו את הצלי על צידו והפעילו סכין ארוכה וחדה בין העצמות לבשר; הסירו את העצמות והניחו אותן בצד. הפוך את הצלי בצד ימין למעלה. לגלף את הצלי 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה ולהעביר את הפרוסות צלחות מחוממות.
יוצקים כל מיצי גילוף על הבשר ומגישים בבת אחת. עבור טורפים מכרסמים עצמות, לחתוך בין עצמות הצלעות ולהעביר אותם על צלחת.