בשר בקר קל Stroganoff
בשר בקר קל סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 283 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרטון ללא שומן קרם אלטרנטיבי, שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 2-x 1/4 אינץ'.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים סטייק, פטריות, בצל קצוץ ושום; מבשלים 15 דקות או עד סטייק וירקות רכים.
מסננים ומנגבים טפטוף ממחבת עם מגבת נייר. מניחים בצד את תערובת הסטייק, וחמים.
לשלב גרגרי מים וbouillon במחבת.
מערבבים יין וקמח; מערבבים היטב, ומוסיפים למרק. מערבבים במרגרינה ו -4 המרכיבים הבאים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל, עד מעובה מבעבע.
הוסף תערובת סטייקים שמורה. מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ומערבבים שמנת חמוצה. כדי לשרת, תערובת סטייק כפית על אטריות, ומפזרים בצל ירוק.