בשר ופטריות נמס
בשר ופטריות נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גבינה שוויצרית, לחם, חתיכות פטריות וגבעולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מוצרלה-פטריות נמס, פטריות שום נמסות, ו פטריות ופלפל נמס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 450°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם לסכל. ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר טחון ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ב ווסטרשייר, פטריות וגבינת כוס 1.
תערובת בשר כף באופן שווה על חצאי באגט, הפצת תערובת לקצוות.
מניחים כריכים במחבת; מכסים בנייר כסף נוסף.
הסר כיסוי; למעלה עם 1/2 כוס גבינה.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.