פיצה צדפה לבנה
פיצה צדפה לבנה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 534 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו שמן זית, אורגנו, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פיצה צדפה לבנה, פיצה ברוטב צדפות לבן, ו אדום ולבן צדפות צ'אודר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות.
הניחו אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף התחתון.
מערבבים את השום ו 1/4 כוס שמן זית בקערה קטנה. ללוש את הבצק כ 6 פעמים על משטח מקומח קלות.
רול ו למתוח לתוך 12 אינץ ' עגול.
מניחים את הבצק על קליפת פיצה, או על תבנית אפייה הפוכה אחרת, מאובקת בקמח תירס.
מברישים מחצית משמן השום מעל הבצק; מתבלים במלח. מפזרים את המוצרלה והצדפות על הקרום; מזלפים 2 כפות ממיץ הצדפות השמור ושאר שמן השום.
מפזרים את האורגנו, הפרמזן והמלח לפי הטעם. החלק את הפיצה על אבן הפיצה שחוממה מראש או על תבנית האפייה (קמח התירס יעזור לה להחליק).
אופים עד שהקרום חום בהיר, 13 עד 15 דקות.
רגע לפני סיום הפיצה, מזלפים את הארוגולה בשמן זית ומיץ לימון. פורסים את הפיצה; מעל כל נתח ארוגולה ומתבלים בפתיתי פלפל אדום, אם רוצים.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שמורת שרדונה במרתפי גאנון (אוקה) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
מרתפי גאנון שמורת שרדונה (אוקה)
זה חוף סונומה שרדונה הוא בערך כמו גדול ונועז כמו שרדונה יכול להיות. סור שקר ההזדקנות בחביות עץ אלון נותן יין זה טעם מאוזן, חמאתי עם בדיוק את הזכות של חומציות.