קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

בשר חזיר מזוגג דבש

בשר חזיר מזוגג דבש
בשר חזיר מזוגג דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, רוטב סויה, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר מזוגג דבש, דבש סויה מזוגג בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר מזוגג בדבש סויה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה, מערבבים את הדבש, רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
סוכר חוםסוכר חום
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את בשר החזיר tenderloins במחבת צלייה, וצולים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
הסר בשר חזיר מהתנור, ו למרוח עם רוטב דבש. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צליית בשר חזיר 45 דקות, צולה מדי פעם עם רוטב הדבש, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Vina Cobos Bramare Uco עמק Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
אדום סגול עמוק. ניחוחות מורכבים של תבלינים ופירות: פירות יער אדומים טריים עם רמזים של סיגליות בשילוב עם תבלינים אפייה. חומציות תוססת וחיך בינוני אלגנטי עם מרקם משיי.