בשר חזיר מזוגג דבש
בשר חזיר מזוגג דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, רוטב סויה, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר מזוגג דבש, דבש סויה מזוגג בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר מזוגג בדבש סויה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בקערה, מערבבים את הדבש, רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום וחומץ בלסמי.
מניחים את בשר החזיר tenderloins במחבת צלייה, וצולים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר בשר חזיר מהתנור, ו למרוח עם רוטב דבש. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צליית בשר חזיר 45 דקות, צולה מדי פעם עם רוטב הדבש, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות c).