בשר חזיר מטוגן עם עגבניות, שעועית לבנה ומרווה
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות ענבים, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם שעועית לבנה, טומטילו-בשר חזיר מטוגן עם שעועית לבנה ובייקון, ו בשר חזיר עם חלב וכמהין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את סטייק בשר החזיר היטב עם מלח ופלפל. צורב אותם במחבת משני הצדדים עד להשחמה טובה.
תעביר למגש, ותתחמם.להפחית את מחבת חום בינוני, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן פרוסות השום; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל עד למכרז, כ 6 דקות.
מוסיפים את עגבניות שרי ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, על 6 דקות. מערבבים את השעועית הלבנה ועלים מרווה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.להחזיר את צלעות החזיר למחבת, הוספת מרק מספיק לבוא על ¼ של הדרך במעלה הצד של המחבת. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 10 דקות.
להסיר כיסוי, להתאים תיבול, ולהמשיך לבשל 15 דקות, או כדי doneness הרצוי.
הסר בשר מחבת ולתת לו לנוח על 4 דקות. להפחית את הנוזל שעועית, עגבניות ובצל אם תרצה.
יוצקים את תערובת השעועית על מגש הגשה, ציפוי אותו עם בשר חזיר.
מקשטים עם מרווה קצוצה נוספת ומגישים חם.