זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, בצל, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו בשר חזיר ממולא צלוי ברוטב פורט, בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הנמל ודובדבנים בסיר קטן מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
יציאה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
4
דובדבנים מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת דובדבנים ונמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
יציאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים שומר ובצל; מבשלים 10 דקות או עד שהירקות כמעט רכים, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
8
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
9
מערבבים תערובת שומר, דובדבנים ופירורי לחם בקערה גדולה. ממיסים 1 כף חמאה.