בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין
בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר חזיר tenderloins, מיץ לימון, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה, Spice שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בורבון צ'יפוטלה רוטב, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת זכוכית, מערבבים את הבורבון, רוטב סויה, סוכר, מיץ לימון וספריגי רוזמרין.
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל.
בואו לעמוד במשך 1 שעה, הפיכת החזיר כל 30 דקות.
להרכיב את המעשן על ידי הפצת 1/2 כוס קטנה, שבבי עץ יבש על החלק התחתון של המעשן, ולאחר מכן הצבת מגש טפטוף מתלה ישירות על השבבים. (לחבר מושבעים אסדת מעשן, קו ווק או אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם רדיד כבד חובה להפיץ עם שבבי עץ יבש; העליון עם שכבה נוספת של foilto לתפוס טפטוף ומתלה. מכסים את הווק או מחבת על ידי איטום זה בחוזקה עם מכסה או גיליון של נייר.)
באזור מאוורר היטב, להגדיר את המעשן מעל חום גבוה. כאשר עולה עשן מכל הצדדים, להגדיר את החזיר על המדף; להזמין 1/2 כוס המרינדה. כיסוי ועשן במשך 40 שניות; להסיר מן המעשן.
במחבת אטומה, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את החזיר ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון עד השחמה בכל רחבי.
מעבירים את החזיר לתנור וצולים עד ורוד חיוור במרכז, 15 דקות.
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
יוצקים את השמן ולהגדיר את המחבת על חום גבוה.
מוסיפים את המרינדה השמורה ואת המרק ומרתיחים, מגרד את כל חתיכות השחמה במחבת, עד מופחת 2/3 כוס, 5 דקות.
הסר מהחום, מערבולת בחמאה ועונה עם מלח ופלפל. מערבבים ברוזמרין הקצוץ.
פרוס את בשר החזיר בעובי 1/3 אינץ'.
מגישים עם רוטב המחבת ואת Soubise בצל מעושן.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Menage Malbec טרואה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Menage Malbec טרואה]()
Menage Malbec טרואה
תערובת מפתה של אוכמניות, אוכמניות, דובדבנים כהים ורמזים של תבלין בעקבותיה. עם טאנינים רכים, עגולים, וגימור קטיפתי, יין זה הוא התגלמות תשוקה.הזיווג המושלם עם חזיר בגריל, סלמון מעושן ופסטה עם רוטב פסטו.