קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות31
מגזין

בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין

בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין
בשר חזיר מעושן עם רוטב בורבון ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר חזיר tenderloins, מיץ לימון, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה, Spice שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בורבון צ'יפוטלה רוטב, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת זכוכית, מערבבים את הבורבון, רוטב סויה, סוכר, מיץ לימון וספריגי רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
בואו לעמוד במשך 1 שעה, הפיכת החזיר כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
להרכיב את המעשן על ידי הפצת 1/2 כוס קטנה, שבבי עץ יבש על החלק התחתון של המעשן, ולאחר מכן הצבת מגש טפטוף מתלה ישירות על השבבים. (לחבר מושבעים אסדת מעשן, קו ווק או אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם רדיד כבד חובה להפיץ עם שבבי עץ יבש; העליון עם שכבה נוספת של foilto לתפוס טפטוף ומתלה. מכסים את הווק או מחבת על ידי איטום זה בחוזקה עם מכסה או גיליון של נייר.)
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
באזור מאוורר היטב, להגדיר את המעשן מעל חום גבוה. כאשר עולה עשן מכל הצדדים, להגדיר את החזיר על המדף; להזמין 1/2 כוס המרינדה. כיסוי ועשן במשך 40 שניות; להסיר מן המעשן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
במחבת אטומה, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את החזיר ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון עד השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מעבירים את החזיר לתנור וצולים עד ורוד חיוור במרכז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
יוצקים את השמן ולהגדיר את המחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את המרינדה השמורה ואת המרק ומרתיחים, מגרד את כל חתיכות השחמה במחבת, עד מופחת 2/3 כוס, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר מהחום, מערבולת בחמאה ועונה עם מלח ופלפל. מערבבים ברוזמרין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
פרוס את בשר החזיר בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
15
מגישים עם רוטב המחבת ואת Soubise בצל מעושן.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Menage Malbec טרואה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Menage Malbec טרואה
Menage Malbec טרואה
תערובת מפתה של אוכמניות, אוכמניות, דובדבנים כהים ורמזים של תבלין בעקבותיה. עם טאנינים רכים, עגולים, וגימור קטיפתי, יין זה הוא התגלמות תשוקה.הזיווג המושלם עם חזיר בגריל, סלמון מעושן ופסטה עם רוטב פסטו.