רועד בשר בקר עם סלט לירות אפונה
Shaking בשר בקר עם סלט לירות אפונה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לך סוכר, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט בקר מטלטל' Gingergrass, משקשק בשר, ו משקשק בשר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק את הבשר עם 1/2 כף שמן צמחי, 1 כף שום, 2 כפיות סוכר ורוטב הדגים; העונה עם פלפל.
בקערה, לזרוק את הבצל והחומץ. בקערה אחרת, מערבבים את רוטב הסויה עם שמן זית ונותר 1/2 כפית סוכר. מתבלים במלח ופלפל.
בווק, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן צמחי על חום גבוה עד עישון.
להוסיף את הנותרים 1 כף שום 1/4 כפית מלח; לבשל עד הזהב, על 30 שניות.
מוסיפים חצי מהבשר ומבשלים 3 דקות בלי לערבב; מסתובבים ומבשלים 1 דקה יותר.
העברה לצלחת; לבשל את המנה השנייה. להחזיר את הבשר לווק ומערבבים במשך 30 שניות.
על מגש גדול, לזרוק את יורה אפונה עם בצל ואת רוטב סויה. כפית את הבשר למעלה ומגישים.