קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול

בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול
בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 30 מעריצים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, זרעי שומר, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול, בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול, ו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 232°. תרסיס רדוד צלייה מחבת מתלה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
מניחים פילה חזיר על מתלה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו. תערובת עשבי כפית באופן שווה על חזיר. הכנס מדחום בשר avenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר. מכסים את החזיר ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים 20 דקות; להסיר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים חשפו 10 עד 15 דקות יותר או עד מדחום קורא 155 ° F. לכסות חזיר רופף ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות או עד מדחום קורא 71°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5, חזיר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sur de Los Andes Malbec. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.