קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

בשר חזיר עם פלפל ג'לי וגורגונזולה

בשר חזיר עם פלפל ג'לי וגורגונזולה
בשר חזיר Tenderloin עם פלפל ג'לי ו Gorgonzolan נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 528 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם זיגוג פלפל ג'לי, צלעות חזיר עם רוטב ג'לי פלפל, ו גרילדות חזיר עם פלפל ג'לי-רוטב אפרסק.

הוראות

1
מפזרים בשר חזיר tenderloins עם מלח שום ופלפל. אפשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית. מערבבים שום, שאלוט, ופלפל אדום; לבשל ומערבבים עד הבצלים התרככו והפכו שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים ציר עוף, ברנדי, טימין ורוזמרין. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד שהרוטב צמצם ב 1/3, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
צווארי עוףצווארי עוף
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
הסר את הקורנית ואת זרזיף רוזמרין, ומערבבים את ג ' לי פלפל חם עד נמס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
בינתיים, חום שנותר 2 כפות של שמן זית במחבת מעל חום גבוה עד שהוא רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים חזיר ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
8
הסר חזיר במקום למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
חזיר צלוי בתנור שחומם מראש עד מדחום מוכנס למרכז רושם 145 מעלות F (63 מעלות C), על 10 דקות. לאחר ביצוע, מניחים חזיר על צלחת לכסות עם נייר; לאפשר לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי לשרת, להסיר פלפלים ובצל מן הרוטב, ולהתפזר על מגש הגשה. פרוסת חזיר באלכסון לפרוסות 1 אינץ ולסדר מעל הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
11
יוצקים 1/2 כוס רוטב הברנדי מעל החזיר, ומפזרים 3/4 כוס גבינת גורגונזולה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
12
מגישים רוטב וגבינה הנותרים מנות מנה נפרדות בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Sur de Los Andes עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.