בשר חזיר עם פלפל ג'לי וגורגונזולה
בשר חזיר Tenderloin עם פלפל ג'לי ו Gorgonzolan נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 528 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם זיגוג פלפל ג'לי, צלעות חזיר עם רוטב ג'לי פלפל, ו גרילדות חזיר עם פלפל ג'לי-רוטב אפרסק.
הוראות
מפזרים בשר חזיר tenderloins עם מלח שום ופלפל. אפשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית. מערבבים שום, שאלוט, ופלפל אדום; לבשל ומערבבים עד הבצלים התרככו והפכו שקוף, על 10 דקות.
מוסיפים ציר עוף, ברנדי, טימין ורוזמרין. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד שהרוטב צמצם ב 1/3, כ 5 דקות.
הסר את הקורנית ואת זרזיף רוזמרין, ומערבבים את ג ' לי פלפל חם עד נמס; להפריש.
בינתיים, חום שנותר 2 כפות של שמן זית במחבת מעל חום גבוה עד שהוא רק מתחיל לעשן.
מוסיפים חזיר ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 5 דקות.
הסר חזיר במקום למחבת צלייה.
חזיר צלוי בתנור שחומם מראש עד מדחום מוכנס למרכז רושם 145 מעלות F (63 מעלות C), על 10 דקות. לאחר ביצוע, מניחים חזיר על צלחת לכסות עם נייר; לאפשר לנוח במשך 5 דקות.
כדי לשרת, להסיר פלפלים ובצל מן הרוטב, ולהתפזר על מגש הגשה. פרוסת חזיר באלכסון לפרוסות 1 אינץ ולסדר מעל הפלפלים.
יוצקים 1/2 כוס רוטב הברנדי מעל החזיר, ומפזרים 3/4 כוס גבינת גורגונזולה.
מגישים רוטב וגבינה הנותרים מנות מנה נפרדות בצד.