בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק
בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 374 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, מלח, שימורי אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש - 5 נקודות, בשר חזיר צלוי עם בייקון וזיגוג סוכר חום, ו בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף בשר חזיר בשר צלוי על כל הצדדים עם 1 כף. שמן זית, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
מניחים צלי על מתלה במחבת מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 450 במשך 45 דקות.
מברשת צלוי באופן שווה עם 1/2 כוס שימורי אפרסק.
אופים צלי 8 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 15
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות או עד מדחום מגיע 160 לפני חיתוך.
מגישים צלי עם צ ' אטני אפרסק עבה, אם תרצה בכך, ומקשטים, אם תרצה בכך.