קושיקשה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק

בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק
בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 374 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, מלח, שימורי אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש - 5 נקודות, בשר חזיר צלוי עם בייקון וזיגוג סוכר חום, ו בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף בשר חזיר בשר צלוי על כל הצדדים עם 1 כף. שמן זית, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים צלי על מתלה במחבת מרופדת בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
3
אופים ב 450 במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מברשת צלוי באופן שווה עם 1/2 כוס שימורי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
5
אופים צלי 8 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 15
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות או עד מדחום מגיע 160 לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים צלי עם צ ' אטני אפרסק עבה, אם תרצה בכך, ומקשטים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים