בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר
בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 774 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, שמן זית, בשר חזיר צלי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר, ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, ו גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את צלי החזיר במחבת צלייה עם הצלעות כלפי מעלה. בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית עם מרווה וקורנית כדי לתבל את השמן.
מברישים את כל צלי החזיר עם "אמבט עשב" ומתבלים עם כמות נדיבה של מלח ופלפל. צולים את ירך החזיר למשך 2 1/2 שעות, עד שהבשר מתפצח. (
שים את התפוחים בתנור יחד עם צלי החזיר בחצי השעה האחרונה של הבישול.)
הסר את צלי החזיר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.
יוצקים כמה שומן עודף מן המחבת קלייה ולשים אותו על התנור על חום בינוני גבוה.
מפזרים את הקמח לתוך מיצי המחבת החמים, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ או להקציף כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את רביכה עד חום בהיר שלה.
מוסיפים את הסיידר וממשיכים לערבב לשלב.
יוצקים את מרק העוף; מרתיחים ומערבבים במשך 5 דקות עד שהרוטב סמיך; לטעום ולבדוק מלח ופלפל.
מגישים את רוטב סיידר עם צלי חזיר ותפוחים אפויים.
כדי להפוך את התפוחים האפויים: הליבה את התפוחים עם corer תפוח, מה שהופך חלל בגודל טוב כדי להחזיק את המילוי. בקערת ערבוב, לשלב את החמאה הריכה, פירורי מאפין, צימוקים, מרווה, שום, 3 כפות של סוכר חום, מלח ופלפל. כפית את מלית מתוק ומתובל לתוך חללים של תפוחים cored; לעמוד אותם, זה לצד זה, בתבנית אפייה ומפזרים את צמרות עם הנותרים 1 כף סוכר חום.
יוצקים את סיידר סביב התפוחים ואופים במשך 30 עד 35 דקות ב 375 מעלות F, עד רך כאשר פירסינג עם סכין.
מניחים את התפוחים החמים במרכז צלחת מנה עגולה. כף רוטב סיידר סביב התפוחים ומגישים עם ירך החזיר.