בשר טנדרלוין עם מרסלה-רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות Marsala. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק בשר, סטייק פילה בקר, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם רוטב פטריות Marsala, סטייק פילה עם פטריות, רוטב מרסלה, ו פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה.
הוראות
להסיר ולהשליך נובעת פטריות; פטריות פרוסה.
מפזרים סטייקים עם פלפל ומלח; מעיל עם תרסיס בישול.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מניחים סטייקים על מגש; להתחמם.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני עד חם; להוסיף שאלוט, ו סאוט 1 דקה.
מוסיפים פטריות פרוסות; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, מפחיתים חום, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים מרק חרדל דיז ' ון; מרתיחים 5 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. רוטב כפית על סטייקים.