בשר לייט: סלמון אספרגוס Casarecce
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: סלמון ואספרגוס Casarecce. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, מלח גס ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: Casarecce עם אספרגוס גרידל, אפונה הצמד סוכר ריקוטה, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: פסטה אגוזים.
הוראות
פתית את הדג במזלג או באצבעות שלך ולהניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומזיעים אותם במשך כ 2 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
מוסיפים את האספרגוס ואת sauté במשך 3 עד 5 דקות, עד האספרגוס הוא פשוט רך.
לטאטא את הביצים, חלב וגבינה יחד בקערת ערבוב גדולה. הגדר את הקערה ליד הכיור כדי לגשת מיד לאחר ניקוז הפסטה.
זרוק את הפסטה במים הרותחים ומבשל לאל דנטה.
מסננים, לנער היטב 2 או 3 פעמים כדי לחסל עודף מים, ומיד להעביר את קערת ערבוב עם תערובת הביצה. לזרוק כל הזמן במשך 30 שניות בערך, ציפוי כל הפסטה עם הרוטב כפי שהוא מתעבה.
מוסיפים את האספרגוס והבצל וזורקים לשלב. מקפלים בעדינות את פתיתי הדגים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם פרמזן-רג ' יאנו נוסף, אם תרצו.