קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

בשר לייט: סלמון אספרגוס Casarecce

בשר לייט: סלמון אספרגוס Casarecce
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: סלמון ואספרגוס Casarecce. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, מלח גס ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: Casarecce עם אספרגוס גרידל, אפונה הצמד סוכר ריקוטה, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: פסטה אגוזים.

הוראות

1
פתית את הדג במזלג או באצבעות שלך ולהניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מוסיפים את הבצל ומזיעים אותם במשך כ 2 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מוסיפים את האספרגוס ואת sauté במשך 3 עד 5 דקות, עד האספרגוס הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
5
לטאטא את הביצים, חלב וגבינה יחד בקערת ערבוב גדולה. הגדר את הקערה ליד הכיור כדי לגשת מיד לאחר ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
6
זרוק את הפסטה במים הרותחים ומבשל לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
7
מסננים, לנער היטב 2 או 3 פעמים כדי לחסל עודף מים, ומיד להעביר את קערת ערבוב עם תערובת הביצה. לזרוק כל הזמן במשך 30 שניות בערך, ציפוי כל הפסטה עם הרוטב כפי שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
8
מוסיפים את האספרגוס והבצל וזורקים לשלב. מקפלים בעדינות את פתיתי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם פרמזן-רג ' יאנו נוסף, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano