קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר

בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר
בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר לייט: ספגטי עם כרוב עגבניות, בשר לייט: ספגטי עם סקווש-רוטב מרווה, ו בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים רק עד אל דנטה. בעוד הפסטה מבשלת, להכין את שאר המתכון. (שמור 1/2 כוס של מי הפסטה לפני מאמץ.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (לפחות 10 אינץ'), מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את השום ואת sauté רק עד ריחני מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את היין ומבשלים את הנוזל כדי להפחית קצת יותר ממחצית.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את כוס המים 1/4 ואת חתיכות הברוקולי. מכסים את המחבת ולתת ברוקולי לבשל במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את החזיר וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד את זה ואת מי הפסטה השמורים למחבת סאוטה. הגבר את החום לגובה בינוני וזרוק את הפסטה עם השום, הברוקולי והחזיר. מבשלים במשך 30 שניות בערך, רק עד הנוזל מפחית ומתעבה קצת. מתבלים במלח גס ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מלח גסמלח גס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)