בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר
בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר לייט: ספגטי עם כרוב עגבניות, בשר לייט: ספגטי עם סקווש-רוטב מרווה, ו בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים רק עד אל דנטה. בעוד הפסטה מבשלת, להכין את שאר המתכון. (שמור 1/2 כוס של מי הפסטה לפני מאמץ.)
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (לפחות 10 אינץ'), מעל חום בינוני.
מוסיף את השום ואת sauté רק עד ריחני מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים את הנוזל כדי להפחית קצת יותר ממחצית.
מוסיפים את כוס המים 1/4 ואת חתיכות הברוקולי. מכסים את המחבת ולתת ברוקולי לבשל במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהוא מזלג מכרז.
מוסיפים את החזיר וזורקים לשלב.
מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד את זה ואת מי הפסטה השמורים למחבת סאוטה. הגבר את החום לגובה בינוני וזרוק את הפסטה עם השום, הברוקולי והחזיר. מבשלים במשך 30 שניות בערך, רק עד הנוזל מפחית ומתעבה קצת. מתבלים במלח גס ופלפל שחור טחון טרי.
מגישים עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו טפטוף של שמן זית.