בשר מוקפץ עם אספרגוס ותירס
בשר מוקפץ עם אספרגוס ותירס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך קורנפלור, שמן זית, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו 10 דקות מוקפצים: בקר, אספרגוס ותירס, אספרגוס מוקפץ עם לימון, ו אספרגוס מטוגן ואפונה (מתכונים דומים).