בשר צבי עם חבושים
אם יש לך חמאה, חמאה, מלאי משחק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), ו ריבה חבושים.
הוראות
להשרות את הצבי עם רוזמרין, שמן זית כתית מעולה ופלפל שחור כפית 1 לפחות 2 שעות או לילה.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
שים את חתיכות חבושים רוזמרין באמצע גיליון של נייר, מפזרים סוכר, נקודה עם חמאה, ואז לדחוס יחד את נייר כדי לאטום בחבילה.
אופים עבור 1-1 שעות עד למכרז. תתחמם.
עבור הרוטב, לבשל את קישוטים חבושים שמורות פיפס בחמאה 25 גרם עבור 5 דקות.
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים עד מופחתים בחצי, ואז יוצקים את המניה ומבשלים במשך 10 דקות. זן, לחזור למחבת עם רסק חבושים עד מותך, ואז לשמור על חם עד מוכן לשרת.
רק לפני ההגשה, להפוך את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
מחממים מחבת עם קורטוב שמן זית ו-2 כפית חמאה. מתבלים את הסטייקים במלח, ואז חומים משני הצדדים למשך 1-2 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה ומסיימים בתנור למשך 4 דקות.
הסר ומנוחה במשך 10 דקות. בינתיים, לחמם את הרוטב ואת מחית רוזמרין ולסיים את Cavolo Nero חמאה (מתכונים להלן). פורסים את הסטייקים ומגישים הכל עם חבושים קלויים.