בשר צלוי עומד עם אגס ברנדי זיגוג מתכון
עומד צלוי צלוי עם אגס ברנדי זיגוג מתכון נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1814 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 157 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, ל-4 עלי מרווה, ברנדי אגסים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. נסו מתכון צלוי עומד, בשר צלוי עומד עם מתכון Jus, ו בשר צלוי עומד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 93°. מתבלים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז מניחים אותו על מדף אפייה בתוך צלחת קלייה גדולה וצולים במשך 3 שעות.בינתיים, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני, ואז לטגן את שאלוט עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את האגסים, מערבבים היטב את המעיל ואת sauté במשך 10-12 דקות או עד מתרכך.Deglaze עם מלאי בשר, ולאחר מכן להוסיף את ברנדי האגסים, העונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, ולאחר מכן להסיר מן החום לעמוד להתעבות.לאחר הצלי כבר בתנור במשך 3 שעות, לבדוק את הטמפרטורה-השני הוא פוגע 49°, להוציא אותו, זיגוג אותו בקלילות ולאפשר לו לנוח, מכוסה בקלילות עם נייר, במשך 30 דקות. ב -10 הדקות האחרונות של מנוחה, להגדיר את התנור ל550. להחזיר את הצלי לתנור ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד קרום פריך יוצר בצד החיצוני.
הסר את הצלי, מברשת בנדיבות עם זיגוג לנוח עוד 15 דקות. חותכים ומגישים עם זיגוג נוסף.עוד צלי על רפובליקת מזון: רגל צלי דבש סיידר של כבש
צלי כבש עם עשבי תיבול טריים