בשר צלוי קוריאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר קוריאני ברביקיו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הקוריאנית הזאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סטייק בקר, שמן שומשום אסייתי, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו בשר צלוי קוריאני, בשר צלוי קוריאני, ו בשר צלוי קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו.
חותכים סטייק בזווית 45 על פני התבואה, חיתוך כמעט, אבל לא לגמרי, דרך. לעשות עוד לחתוך 1/4 אינץ ' מן החתך הראשון, בעקבות אותה זווית חיתוך כל הדרך. פתח את פרוסות butterflied ולמקם בקערה גדולה.
מוסיפים סויה, בצל ירוק, שמן שומשום, סוכר ושום לקערה; מערבבים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות או עד 4 שעות.
פרוסות פרוסות פתוחות על גריל משומן על מצע של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. קוק, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.