קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

בשר צלוי של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית

בשר צלוי של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית
צלי בשר חזיר עם בצל ומילוי פירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ותביאו פלפל, ככר לחם כפרי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כתר צלוי של חזיר עם לחם תירס-Poblano מלית, בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות, ו צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל עם 1 1/2 כפיות מלח בחמאה מקל 3/4 במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות. המשך לבשל, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם זהב חיוור, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מרווה, מרז ' ורם ופלפל ומבשלים, ערבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים חומץ ויין ומרתיחים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל מתאדה, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בינתיים, לבשל פירורי לחם ומלח כפית הנותרים 3/4 מקל חמאה במחבת מקל 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד זהב פריך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שמור 1 תערובת בצל כוס, מכוסה ומקורר, לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מעבירים את התערובת הנותרת לקערה גדולה ומערבבים חזיר טחון, סלרי ופירורים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שים מתלה תנור 1 בשליש התחתון של התנור ועוד על החלק התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד מרווה, מרז ' ורם, מלח ופלפל בקערה קטנה, ואז משפשפים בחוץ ובתחתית של צלי. שים צלי במחבת צלייה קטנה חסינת אש ותלולית 2 כוסות מלית רופף במרכז, ולאחר מכן להוסיף מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברת המילוי שנותר לתבנית אפייה 2 ליטר חמאה וצינה עד מוכן לאפות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בשר חזיר צלוי בשליש התחתון של התנור, כיסוי מלית וקצות הצלעות עם גיליון של רדיד לאחר כ 30 דקות והוספת מים יותר אם המחבת הופך יבש, עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' למרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושמים 68°, 2 1/4 עד 2 3/4 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים הנותרים מלית (ליד או מתחת לצלי, החל 30 דקות לפני צלי נעשה), מכוסה בנייר כסף, 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 ° F (לאחר הסרת צלי מהתנור) ולהמשיך לאפות מלית, חשופה, עד העליון הוא פריך, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
העברת מיצי פאן מחבת צלייה למפריד רוטב או מידה זכוכית לרפרף את השומן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ואז מוסיפים יין למחבת ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על ידי כמחצית, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מוסיפים תערובת בצל שמורה, מרק, מיצי פאן, וכל מיצים על מגש מ צלי ולהביא לרתיחה. תערובת restir קורנפלור ולהוסיף למחבת, לטאטא, ואז ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חמאה וסיבוב פאן עד incorporated. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לגלף חזיר ולהגיש עם מלית ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
המילוי יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.חזיר יכול להיות שפשף עם תיבול ממולא 2 שעות לפני צלייה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה