Southwest Gyros היא מנה עיקרית שמגישה 5. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -30 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 702 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . גשו לסופר וקנו אבקת שום, שעועית פינטו, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה די טוב. ג'ירוס עוף בגריל עם צזיקי , ג'ירוס וסנדוויצ'ים "ברינר" פריטטה - בסגנון דרום מערב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים בשר בקר ופלפל במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את השעועית, העגבניות, המים, אבקת הצ'ילי, הכמון ואבקת השום. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 2-3 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים מיונז ורוטב סלט בקערה קטנה. כף תערובת בקר מעל לחמי פיתות; מעל את תערובת הארוגולה, הגבינה והמיונז.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)