ג'אם בליני
ג'אם בליני עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לכם חמאה, שמפניה באיכות הגונה, מיץ מ 1 עד 2 לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ריבת ברי דובדבן, בייקון וריבת ויסקי, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר. לעקר צנצנות ומכסים. במעבד מזון, דופק את האפרסקים עד שהם קצוצים היטב, על חמש או שש פולסים 1 שניות. אם אתה מעדיף ריבה גס יותר, אל תהסס לקצוץ את הפרי למרקם chunkier.
יוצקים את הפרי לתוך סיר עמוק, כבד תחתית. לזרוק עם שמפניה ו 1/4 כוס סוכר לבן. לכסות ולאפשר לשבת במשך 1 שעה.
מוסיפים סוכר, מלח, מיץ לימון וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. השתמש skimmer כדי לרפרף את כל קצף שנוצר. לבשל במשך כ 20-25 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר.
להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness.
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של הריבה שלך.
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/2 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.