קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ג'אם בליני

ג'אם בליני
ג'אם בליני עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לכם חמאה, שמפניה באיכות הגונה, מיץ מ 1 עד 2 לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ריבת ברי דובדבן, בייקון וריבת ויסקי, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר. לעקר צנצנות ומכסים. במעבד מזון, דופק את האפרסקים עד שהם קצוצים היטב, על חמש או שש פולסים 1 שניות. אם אתה מעדיף ריבה גס יותר, אל תהסס לקצוץ את הפרי למרקם chunkier.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים את הפרי לתוך סיר עמוק, כבד תחתית. לזרוק עם שמפניה ו 1/4 כוס סוכר לבן. לכסות ולאפשר לשבת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
שמפניהשמפניה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים סוכר, מלח, מיץ לימון וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. השתמש skimmer כדי לרפרף את כל קצף שנוצר. לבשל במשך כ 20-25 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
5
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של הריבה שלך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ריבהריבה
6
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/2 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט