קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

ג'אם רוליפולי

ג'אם רוליפולי
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ג'אם ושוקולד לבן פולי-פולי, ריבס וריבת פטל רולי פולי עם רוטב וניל פודינג, ו Blackberry Roly-פולי.

הוראות

1
Put a deep roasting tin onto the bottom shelf of the oven, and make sure that theres another shelf directly above it. Pull the roasting tin out on its shelf, fill two-thirds with boiling water from the kettle, then carefully slide it back in.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
Heat oven to 180C/160C fan/gas
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
Tear off a large sheet of foil and greaseproof paper (about 30 x 40cm). Sit the greaseproof on top of the foil and butter it.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
Tip butter, flour and vanilla seeds into a food processor; pulse until the butter has disappeared. Tip into a mixing bowl. Stir through the suet, pour in the milk and work together with a cutlery knife until you get a sticky dough. You may need a drop more milk, depending on your flour.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
Tip the dough out onto a floured surface, quickly pat together to smooth, then roll out to a square roughly 25 x 25cm.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
Spread the jam all over, leaving a gap along one edge, then roll up from the opposite edge. Pinch the jam-free edge into the dough where it meets, and pinch the ends roughly, too. Carefully lift onto the greased paper, join-side down (you might find a flat baking sheet helpful for this), loosely bring up the paper and foil around it, then scrunch together along the edges and ends to seal. The roly-poly will puff quite a bit during cooking so dont wrap it tightly. Lift the parcel directly onto the rack above the tin and cook for 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
Let the pudding sit for 5 mins before unwrapping, then carefully open the foil and paper, and thickly slice to serve.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ