ג'אמוויצ' ים מתוקים
ג'אמוויצ' ים מתוקים דורשים בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 23. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 222 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חמאה, ריבת תות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו ג'אמוויצ' ים מתוקים, ג'אמוויצ' ים מתוקים, ו ריבות מתוקות ומתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
פרשו את החלקים על משטח מקומח קלות וגלגלו כדי ללחוץ על קווי הקיפול.
חותכים בעזרת חותך עוגיות בגודל 2 אינץ ' ומעוצב לב. חזור על הבצק הנותר וחזור על התהליך. (צריך להיות בסך הכל 46 לבבות מאפה.)
מברישים צד אחד של כל לב מאפה בחלבון ביצה ומפזרים בצורה אחידה סוכר מגורען.
מניחים לבבות מאפה על שני ניירות אפייה לא משומנים.
אופים 7 עד 8 דקות או עד להשחמה קלה.
הסר עוגיות למתלי תיל והניח להתקרר. מערבבים יחד גבינת שמנת, אבקת סוכר, 2 כפות. תמצית חמאה ושקדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על הצד הלא סוכר של מחצית מעוגיות הלב, ואחריה בערך 1/2 כפית. משמר. למעלה עם לבבות שנותרו, צדדים לא מסודרים למטה.
מיקרוגל שוקולד לבן 1 כף. חמאה בקערת זכוכית על גבוה במשך 1 דקה או עד נמס. מערבבים תערובת עד לקבלת תערובת חלקה; אוטמים בשקית רוכסן קטנה וכבדה. חיתוך חור זעיר בפינה אחת, ואז טפטוף תערובת מעל טארטים. מצננים לחלוטין; מפזרים סוכר אדום ומניחים בקופסאות ממתקים, אם רוצים.