קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

ג'ין פאנץ' משפר את המסיבות. הנה מתכון להצלחה (הרגשה חמה בפנים).

ג'ין פאנץ' משפר את המסיבות. הנה מתכון להצלחה (הרגשה חמה בפנים).
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז לתת ג'ין פאנץ גורם צדדים טובים יותר. הנה מתכון להצלחה (הרגשה חמה בפנים). ניסיון. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 97 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביטר תפוזים, מיץ לימון, טנקוריי לונדון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מתכון פשטידת עוף מבפנים החוצה, מתכון פריך תפוח מבפנים החוצה, ו סיר עוף-Au-Feu ... או איך להתחמם מבפנים החוצה ביום חורף קר מטורף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצנצנת נקייה או קנקן, לשלב ארבע שקיות תה ארל גריי עם עשרה אונקיות של מים קרים. לשים על זה מכסה ולתת לו לשבת במקרר במשך עשר שעות. מסננים לתוך קערה גדולה או קנקן.
מרכיבים שתצטרך
ארל גרייארל גריי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים Tanqueray לונדון יבש, מיץ לימון טרי, סוכר מגורען וביטר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להוסיף לתה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
4
יוצקים מעל בלוק קרח בקערת פונץ ' ומקשטים עם לימונים אניס ממוסמר, ואולי ענף של רוזמרין. לזרוק כמה ענבים קפואים כדי לקחת את הדברים לשלב הבא.הקפאת טיפים: השתמש מכולות הנחת סביב הארונות שלך כדי ליצור בלוק קרח גדול עבור אפקט דרמטי כדי לשמור על האגרוף שלך קר יותר מבלי להשקות אותו. מיכלי טייק-אאוט סיניים ישנים, מקלוני מים מפלסטיק, מחבתות או תבניות ג ' לי לעשות תבניות קרח נהדר. ודא שהם מתאימים בקערת הפונץ ' שלך ולאחר מכן להקפיא לילה. הפעל את המיכל מתחת למים חמים בקצרה לשחרר את בלוק הקרח. להוספת כשרון, לזרוק אלמנטים של לקשט שלך לפני הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
ענביםענבים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אגרוףאגרוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)