קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

ג'ינג'ים איילים

ג'ינג'ים איילים
, המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת מרנג, ציפוי פרוותי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 6%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות ג'ינג'ים., עוגיות ג'ינג'ים., ו עוגיות ג'ינג'ים. (מתכונים דומים).

הוראות

1
Prepare gingerbread dough according to package instructions for gingersnap cookies.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
בצקבצק
2
Roll dough out on a lightly floured surface, and cut into 3 1/2-inch ovals, using an egg-shaped or oval cookie cutter.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
3
Place 2 inches apart on parchment paper-lined baking sheets.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
Bake at 375 for 8 to 10 minutes or until edges are lightly browned.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
Remove to wire racks, and let cool 30 minutes.
6
Stir together meringue powder and 1/2 tsp. hot water until combined; stir in frosting. Spoon frosting mixture into a zip-top plastic freezer bag; snip 1 corner of bag to make a small hole. Pipe 1 dot of frosting mixture at top of 1 cookie; press straight ends of 2 candy canes into piped dot to form antlers. Pipe 2 dots in center of cookie; press 1 licorice candy in each dot to form eyes. Pipe 1 dot at bottom of cookie; press 1 cherry candy in dot to form a nose. Repeat procedure with remaining cookies, frosting mixture, and candies.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
קנדי קייןקנדי קיין
ציפויציפוי
עוגיותעוגיות
דובדבניםדובדבנים
מיםמים
7
Let stand 24 hours to dry, if desired.
8
Note: For testing purposes only, we used Betty Crocker Gingerbread Cake & Cookie
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
9
Mix and Betty Crocker Fluffy White Whipped Frosting.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי