ג'ינג'ר בקר מוקפץ יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, קורנפלור, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2119 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקר וג'ינג'ר מוקפץ, ג'ינג'ר בקר מערבבים ומטגנים, ו ג'ינג'ר בקר מוקפץ.
הוראות
1
סטייק צ ' יל, לחתוך לרצועות: לצנן את הסטייק במקפיא במשך 30 דקות לפני שאתה פורס אותו, זה יעשה את זה קל יותר לחתוך פרוסות דקות. חותכים את הסטייק הראשון לרוחב בפרוסות עבות 1/2 אינץ'. חתך כל פרוסה לאורך לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות
2
להשרות את הבשר: בקערה בינונית, לטאטא יחד את החומרים המרינדה; רוטב סויה, חומץ, ג ' ינג 'ר מגורד, דבש, פתיתי צ' ילה אדומים, כמון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים את הבשר עם המרינדה כדי מעיל ולתת לו לשבת לפחות 30 דקות, ועד 4 שעות, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
הפוך תרחיף קורנפלור: בקערה קטנה, לערבב את עמילן תירס עם 2 כפות של מים קרים לעשות תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
חום את רצועות הבשר:
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מחממים את השמן בווק (שמן צמחי ושמן שומשום כהה אם משתמשים בו), או מחבת סאוטה גדולה, מעל חום גבוה עד שהוא כמעט מעשן. כמו השמן מתחמם, ללטף את הבשר יבש להפריד אותו לתוך קבוצות קטנות לא יותר מאשר מה יכול להתאים לתוך כף היד שלך. עבודה בקבוצות, בשר מוקפץ עד רק חום בחוץ אבל נדיר בפנים, לא יותר מ 1 דקה.