קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות

ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ג' ינג'ר Hoisin בשר בצל ירוק על עוגות אטריות פריכות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 32 . אם יש לכם פילה בקר, ג'ינג'רוט, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך, עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות, ו עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קומקום 4 ליטר שלושה רבעים מלאים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים אטריות במים רותחים עד מכרז, כ 3 דקות, ולנקז במסננת. דק קוצצים חלקים לבנים וירוקים בהירים של בצל ירוק, תוך שמירה על חלקים ירוקים כהים. בקערה לזרוק אטריות עם בצל ירוק קצוץ 1 כף כל אחד gingerroot ושמן עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי לבשל אטריות "עוגות", במחבת nonstick גדולה מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. זרוק כמה אטריות על ידי ערימות כפות (ראה הערה, תחילת המתכון), מרווחים באופן שווה, למחבת עם מזלג להפיץ ליצור 1 1/2 עיגולים אינץ'. מבשלים עוגות אטריות עד זהב פריך, על 2 דקות בכל צד. עם מלקחיים להעביר עוגות אטריות כמו מבושל מגבות נייר לניקוז. הפוך יותר עוגות אטריות באותו אופן, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך. עוגות אטריות ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
Pat tenderloin יבש חצי לאורכו.
4
חותכים כל חתיכה במחצית לאורכו כדי ליצור 2 רצועות ארוכות (4 רצועות ארוכות בסך הכל). בקערה להקציף יחד מיץ ליים, הויסין ורטבי סויה, ואת כף הנותרים gingerroot. שים תערובת בקר והויסין לתוך שקית פלסטיק כבדה חובה sealable. בשר במרינדה, מכוסה ומקורר, הופך את התיק פעם או פעמיים, לפחות 1 שעה ועד
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר בשר משקית ולהעביר מרינדה לסיר קטן. מרינדה מבשלים 2 דקות מגניב לחלוטין. רוטב ג ' ינג ' ר הויסין שומר, מכוסה ומקורר, 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
במחבת כבדה חום 1/2 כף שמן על חום גבוה בינוני עד רק עישון בשר חום מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל עבור כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר בשר למחבת קלייה רדודה קטנה ומבשלים באמצע תנור 10 עד 12 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 20 דקות. בשר עשוי להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בעוד בשר עומד, לחתוך בצל ירוק שמורות לתוך 1 1/2 אינץ ' דק רצועות julienne. בצל ירוק צונן, עטוף במגבת נייר לחה, לפחות 10 דקות, בשקית פלסטיק sealable, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
11
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומעלה כל עוגת אטריות עם 1 פרוסה. למעלה פרוסות בשר עם כ 1/4 כפית רוטב וכמה בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות