קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות

ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ג' ינג'ר Hoisin בשר בצל ירוק על עוגות אטריות פריכות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 32 . אם יש לכם פילה בקר, ג'ינג'רוט, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך, עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות, ו עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קומקום 4 ליטר שלושה רבעים מלאים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים אטריות במים רותחים עד מכרז, כ 3 דקות, ולנקז במסננת. דק קוצצים חלקים לבנים וירוקים בהירים של בצל ירוק, תוך שמירה על חלקים ירוקים כהים. בקערה לזרוק אטריות עם בצל ירוק קצוץ 1 כף כל אחד gingerroot ושמן עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי לבשל אטריות "עוגות", במחבת nonstick גדולה מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. זרוק כמה אטריות על ידי ערימות כפות (ראה הערה, תחילת המתכון), מרווחים באופן שווה, למחבת עם מזלג להפיץ ליצור 1 1/2 עיגולים אינץ'. מבשלים עוגות אטריות עד זהב פריך, על 2 דקות בכל צד. עם מלקחיים להעביר עוגות אטריות כמו מבושל מגבות נייר לניקוז. הפוך יותר עוגות אטריות באותו אופן, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך. עוגות אטריות ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
Pat tenderloin יבש חצי לאורכו.
4
חותכים כל חתיכה במחצית לאורכו כדי ליצור 2 רצועות ארוכות (4 רצועות ארוכות בסך הכל). בקערה להקציף יחד מיץ ליים, הויסין ורטבי סויה, ואת כף הנותרים gingerroot. שים תערובת בקר והויסין לתוך שקית פלסטיק כבדה חובה sealable. בשר במרינדה, מכוסה ומקורר, הופך את התיק פעם או פעמיים, לפחות 1 שעה ועד
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר בשר משקית ולהעביר מרינדה לסיר קטן. מרינדה מבשלים 2 דקות מגניב לחלוטין. רוטב ג ' ינג ' ר הויסין שומר, מכוסה ומקורר, 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
במחבת כבדה חום 1/2 כף שמן על חום גבוה בינוני עד רק עישון בשר חום מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל עבור כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להעביר בשר למחבת קלייה רדודה קטנה ומבשלים באמצע תנור 10 עד 12 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 20 דקות. בשר עשוי להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בעוד בשר עומד, לחתוך בצל ירוק שמורות לתוך 1 1/2 אינץ ' דק רצועות julienne. בצל ירוק צונן, עטוף במגבת נייר לחה, לפחות 10 דקות, בשקית פלסטיק sealable, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
11
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומעלה כל עוגת אטריות עם 1 פרוסה. למעלה פרוסות בשר עם כ 1/4 כפית רוטב וכמה בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות