קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט

ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט
ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 234 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 45 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרמל, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גאלט קרמל-תפוח, תפוח קרמל וברי גאלט, ו עוגת שוקולד וקרמל תפוחים גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, 1 כף סוכר, ומלח על משטח עבודה נקי, יבש וקריר. עם מגרד ספסל, לחתוך בחמאה עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.לחלופין, לשלב קמח, סוכר ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מגרד בצקמגרד בצק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף חמאה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
העברת תערובת למשטח העבודה.
4
טופס באר במרכז תערובת קמח ויוצקים ביצה מוכה 1 כף מי קרח. עובד במהירות, להשתמש מגרד ספסל לשלב את החומרים. אם התערובת נראית יבשה מאוד ומתפוררת, מוסיפים מי קרח, 1 כפית בכל פעם, עד שהתערובת מלוכדת אבל לא רטובה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
5
להביא בצק יחד עם ידיים מקומטות קלות. לצבוט את חתיכות לימון בגודל של בצק, עובד במהירות, עם העקב של היד שלך להאריך על משטח העבודה כדי להבטיח אפילו הפצה של חמאה. לאסוף בצק יחד לתוך דיסק. לעטוף עם ניילון לעטוף להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
נקי ויבש מחוץ לדלפק.
7
חותכים שני גיליונות נייר קלף, על 20-על ידי 15 אינץ ' כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
8
מניחים את הבצק בין יריעות הקלף ומתגלגלים למעגל בקוטר של כ-16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה גדולה-אם הקצוות נתלים, מקפלים אותם בעדינות. להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
למילוי והרכבה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
לאחר הבצק מקורר, לזרוק תפוחים עם 3 כפות חמאה, סוכר חום, גרידת לימון, מיץ לימון, קרמל, זנגביל, ומלח. מסדרים תערובת תפוח על הבצק, עוזב גבול 3 אינץ'. מקפלים בצק על מילוי (אם הבצק עדיין מוצק מדי, מאפשרים לנוח 5 עד 10 דקות עד גמיש).
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מברשת חשופה מילוי תפוח עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת. מקציפים חלמון ביצה ושמנת יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
תערובת מברשת על קצוות הבצק ומפזרים הנותרים סוכר כף בכל רחבי הקרום ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
14
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים, 45 עד 60 דקות. באמצעות קלף, להחליק galette על מדף קירור מגניב עד שהוא חם או טמפרטורת החדר, 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן